Unitral , Mielno
Lato 2018

Lato 2018

min. 7 nocy
HB - Śniadanie i obiadokolacja
między 23.06 a 25.08
Zarezerwuj ofertę
od 620 /noc
sprawdź dostępność

Akceptowane metody płatności

Visa Visa Electron MasterCard Maestro
Wszystkie płatności są szyfrowane bezpieczne protokołem SSL 256
Przyjazd 15:00
Wyjazd 12:00
WWW...World Wide Weeks... czyli letnia podróż dookoła świata z Unitralem


LATO 2018 - 1 dziecko do 12 lat gratis.


Oferta 8-dniowych pobytów obejmuje:

• nieograniczone korzystanie z basenu rekreacyjnego z łaźnią parową i jacuzzi,

• nieograniczone korzystanie z TERM W KLIMACIE MORZA MARTWEGO:

- odprężająca kąpiel w basenie solankowym,

 - świat saun i łaźni (biosauna, jaskinia lodowa, łaźnia solankowa, sauna sucha, lodowa studnia, natryski wrażeń, łaźnia parowa, jacuzzi w kamiennej grocie, misy do kąpieli stóp, całoroczne jacuzzi zewnętrzne),

 - relaks w strefie wypoczynku

 - dzieci do 15 roku życia mogą korzystać z term w klimacie Morza Martwego codziennie od godz. 10:00 do godz. 13:00 wyłącznie pod opieką prawnego opiekuna,

• nieograniczone korzystanie ze Studia Fitness.

• doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 15:00, a kończy o godz. 12:00.

• pobyt zaczyna się obiadokolacją w dniu przyjazdu, kończy po śniadaniu w dniu wyjazdu

• codziennie opieka pielęgniarska w godzinach 8:00 do 22:00

• od poniedziałku do piątku istnieje możliwość skorzystania z porady lekarskiej, godziny przyjęć są dostępne w recepcji rehabilitacji

• od poniedziałku do piątku 3x dziennie tematyczne bloki z animatorami w sali zabaw, w sobotę i niedzielę 2x dziennie bloki zabawowe z animatorami

• 2 x w tygodniu rodzinna nauka saunowania z sauna mistrzem

• 1x w tygodniu pidżama party

•1x w tygodniu rodzinna dyskoteka połączona z nauką tańca

charakterystycznego dla kraju, który aktualnie będzie tematem przewodnim naszej podróży dookoła świata

• 1x w tygodniu - tematyczny live cooking

• codziennie kulinarny tematyczny kącik pyszności



Wyżywienie

• 7 noclegów w wybranym rodzaju pokoju,

• 7 obfitych śniadań w formie bufetu szwedzkiego,

• 7 wyśmienitych obiadokolacji w formie bufetu szwedzkiego od godz. 17:00 do godziny 20:00

• dla dzieci dodatkowo codziennie jeden ciepły posiłek (zupa) w porze lunchu,

• możliwość dokupienia lunchu w cenie 25zł/osoba dorosła,

• możliwość dokupienia lunchu dla dzieci w cenie 12,50zł,

  • KULINARNIE

Podczas kolejnych tygodni, nasza gastronomia dopasuje się kulinarnie do tygodni tematycznych. Środowe
„Live Cooking” oraz tematyczne piątki również nawiązywać będą do poszczególnych Państw – dodatkowo codziennie dostępny kącik z kulinarny z daniem tematycznym, bufet zimny oraz danie gorące.

Przykładowe dania, w których będzie można się rozsmakować:

• 23.06. - 30.06.2018 – Rosja

Soljanka, bliny gryczane z dodatkami, kulebiaki nadziewane, Beauf Stroganoff, Pielmieni z masłem lub na rosole, Rosyjska zupa rybna „Ucha”

• 30.06. - 07.07.2018 – Francja

Zupa cebulowa, live – crepes suzette, tarty, pieczone elementy kaczki z sosami, pierś z kaczki, rillettes – pasztety i pasty mięsne w słoikach, łosoś duszony w porach z masłem, terriny i pasztety,

• 07.07. - 14.07.2018 – Włochy

Krem pomidorowy, makarony, pizza, risotto, caprese, mozzarella, cannelloni, zapiekane conchiglioni, lazagne, carpaccio ze wszystkiego, bruschetta, grissini, tiramisu, panna cotta

• 14.07. - 21.07.2018 – USA

Hot-dogi,pancake’i, steki, hamburgery, popcorn, kukurydza gotowana, wołowina, skrzydełka pieczone i wszystkie dania BBQ i grillowanie

• 21.07. - 28.07.2018 – Meksyk

Zupa meksykańska, burrito, enchiladas, chili con carne, faszerowana mięsem papryka, guacamole, nachos, tacos do wszystkiego

• 28.07. - 04.08.2018 – Japonia

Ryby, owoce morza, krewetki i kalmary, sushi, teriyaki, wieprzowina imbirowa, warzywa w tempurze, większość dań na ryżu, placki warzywne z makaronem

• 04.08. - 11.08.2018 – Indie

Curry, masala, pierożki samosa, kurczak tandori, mięsa na patyku, dania z ryżem, dużo przypraw aromatycznych, kofta kebaby – mięsne, rybne, warzywne, ciecierzyca z warzywami jako dodatki do dań

• 11.08. - 18.08.2018 – Kuba

Congri– ryż z czarną fasolą, zupy z czosnku, cebuli, dyni i kukurydzy, smażone banany, owoce morza w kulkach z ciasta, pieczone elementy z wieprzowiny, mięsa z warzywami na kolorowym ryżu,

• 18.08. - 25.08.2018 – Grecja

Musaka, choirino kritiko - grube pieczone kotlety wieprzowe, zupy z grochu, fasoli, soczewicy, pieczone papryki, cukinie, bakłażany z dodatkami mięsnymi, pasticio – z makaronu, mięsa mielonego, pomidorów, zapieczone z
 żółtym serem, feta, oliwki, oliwa, dużo świeżych warzyw, owoce morza z ryżem, jogurtu, świeżego ogórka i mięty, różnego rodzaju pasty do chleba, pita, mięsa marynowane w jogurcie, gyros


Zasady anulacji i polityka hotelu

Zadatek w wysokości 40% wartości pobytu prosimy wpłacić niezwłocznie, najpóźniej w ciągu 2 dni od daty otrzymania potwierdzenia, na nasze konto: ALIOR BANK S.A. 63 2490 0005 0000 4520 8703 8246 w formie: przekazu pieniężnego, przelewu bankowego lub proautoryzacji karty płatniczej. Niezwłocznie po otrzymaniu zadatku wyślemy do Państwa mailem, faxem lub pocztą voucher na pobyt. Kwota zadatku na niewykorzystany pobyt, z przyczyn leżących po stronie kupującego usługę, nie podlega zwrotowi. Pozostałą należność należy uregulować na miejscu w dniu przyjazdu. W przypadku braku wpływu zadatku rezerwację uważać będziemy za NIEAKTUALNĄ.
Zwierzęta są akceptowane wyłącznie w części 3* hotelu. Dzienna opłata za psa: do 12kg - 50zł, do 18kg - 100zł, psy o wadze powyżej 18kg nie będą akceptowane

Lokalizacja hotelu Unitral

Mielno ul. Piastów 6 76-032
Najniższa cena tylko na naszej stronie
Po realizacji transakcji otrzymasz potwierdzenie
Gwarancja bezpiecznej transakcji
Możliwość kupna kartą kredytową

Sprawdź także pozostałe oferty

Pokaż wszystkie
newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij