Wasze bezpieczeństwo jest dla nas najwyższą wartością, dlatego prezentujemy poniżej zasady bezpieczeństwa i higieny w Unitral Hotel**** w związku z COVID-19
BEZPIECZNA RECEPCJA
- Przy stanowisku recepcyjnym może przebywać dwoje Gości.
- Gości oczekujących na obsługę recepcji prosimy o utrzymanie 2 metrów odległości.
- Przy stanowisku recepcyjnym znajdują się płyny do dezynfekcji rąk.
- Stanowiska recepcyjne zabezpieczone są przegrodami z plexi.
- Terminale płatnicze są dezynfekowane po każdym użyciu.
- Zachęcamy Gości do transakcji bezgotówkowych.
- Na bieżąco dezynfekujemy karty do pokoi.
- Codziennie wietrzymy i dezynfekujemy całą przestrzeń w Recepcji
BEZPIECZNA PRZESTRZEŃ OGÓLNODOSTĘPNA
- Powierzchnie ogólnodostępne są sprzątane i dezynfekowane co godzinę.
- Lobby, recepcja, restauracja i bar hotelowy poddawane są dezynfekcji co godzinę
- W miejscach ogólnodostępnych są dostępne płyny do dezynfekcji rąk.
BEZPIECZNY POKÓJ
- Po każdym pobycie gości pokój jest gruntownie sprzątany, dezynfekowany oraz wietrzony co najmniej przez 30 minut.
- Dodatkowo pokoje są ozonowane i dekontaminowane z użyciem dedykowanych technologii.
- Personel sprzątający jest wyposażony w jednorazowe maseczki, rękawiczki, a w razie potrzeby jednorazowe fartuchy.
- Pościel i ręczniki są prane według specjalnych zaleceń w temp. min 60 ºC z dodatkiem detergentu o działaniu dezynfekującym. Prane i dostarczane w reżimie sanitarnym.
- Na terenie hotelu istnieje zakaz używania hotelowych suszarek nadmuchowych.
BEZPIECZNA GASTRONOMIA
- Przed wejściem do restauracji oraz Lobby Bar znajdują się środki do dezynfekcji rąk.
- Obsługa kelnerska w restauracji oraz w Lobby Bar obsługuje w maseczkach / przyłbicach, rękawiczkach jednorazowych.
- Restauracja oraz Lobby Bar są sukcesywnie wietrzone
- Serwowane posiłki przygotowywane są w sterylnych warunkach przez wykwalifikowany personel.
- Po każdym posiłku jest przeprowadzana pełna dezynfekcja restauracji, stolików, krzeseł oraz drobnego sprzętu stołowego.
- Sztućce dla gości są zabezpieczane do indywidualnego użytku.
- W miejscach ogólnodostępnych dla personelu dostępne są (w nieograniczonych ilościach) środki do dezynfekcji.
- Personel kelnerski został przeszkolony z obserwacji gości pod kątem stanu zdrowia.
- Personel magazynowy został dodatkowo przeszkolony z zakresu obserwacji jakości dostaw oraz stanu zdrowia kierowców i przedstawicieli handlowych.
BEZPIECZNY BASEN
- W saunie mogą przebywać jednocześnie 2 osoby.
- W jacuzzi mogą przebywać dwie osoby, bądź osoby wspólnie zamieszkujące jeden pokój.
BEZPIECZNA SIŁOWNIA
- Zgodnie z reżimem sanitarnym (ograniczona ilość Gości)
- Sprzęt na siłowni dezynfekowany jest po każdym użyciu przez Gościa
BEZPIECZNY PRACOWNIK
- Zapewniamy nieograniczony dostęp do płynu do dezynfekcji rąk dla pracowników w przestrzeniach dostępnych dla pracowników.
- Wprowadziliśmy dodatkową dezynfekcję przestrzeni wspólnych dla pracowników, szatni, kuchni, pomieszczeń socjalnych oraz magazynów.
PROSIMY O:
- Nie zatajanie istotnych informacji dotyczących stanu zdrowia pod kątem COVID-19.
- Nie zatajaniu informacji o przebywaniu na kwarantannie.
- Nie używanie suszarek nadmuchowych w łazienkach pokojowych oraz w strefie spa i basenu
- Stosowania się do zasad bezpieczeństwa i higieny w naszym obiekcie.
- Uprzejmie informujemy, że za zatajanie informacji możecie Państwo zostać pociągnięci do odpowiedzialności
- Obiekt nie ponosi odpowiedzialności za następstwa zdrowotne związane z COVID-19
Do zobaczenia!
Pozdrawiamy Nadmorsko!
Team Hotele Nadmorskie