Poznaj oferty pracy w Grupie Hotele Nadmorskie
Recepcjonista-/ka
Zakres obowiązków :
- obsługa gości, rozliczanie gości,
- obsługa systemu hotelowego,
- sprzedaż usług hotelowych,
- dokonywanie, sprawdzanie i potwierdzanie rezerwacji,
- zarządzanie korespondencją.
Wymagania :
- znajomość języka niemieckiego- poziom komunikatywny
- umiejętność pracy w zespole,
- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- dyspozycyjność i rzetelność,
- samodzielność i dobra organizacja czasu pracy,
- zaangażowanie w pracy.
Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie/ premie
- pracę całoroczną,
- pracę w systemie zmianowym,
- pracę w młodym, zaangażowanym, profesjonalnym i dynamicznym zespole,
- możliwość rozwoju zawodowego i uczestniczenia w programach szkoleniowych,
Benefity pracownicze: korzystanie ze strefy SPA/basenu rekreacyjnego, zniżki pracownicze na zabiegi Wellness i rehabilitacyjne, restaurację i kawiarnię hotelową.
Zapraszamy do naszego zespołu !!!
Prosimy o przesyłanie CV na adres e- mail: kierownik.recepcja@unitral.pl
Kelner-/ka
OCZEKIWANIA:
- zdolność szybkiego nawiązywania kontaktu z gościem
pozytywne usposobienie
- gościnność i uśmiech
- wysoka kultura osobista
- dokładność i dobra organizacja pracy
- odpowiedzialność
- odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
- dyspozycyjność
- sprawność fizyczna i dobry stan zdrowia
- umiejętność pracy w zespole
- znajomość języka niemieckiego
- dbałość o czystość i higienę
OFERUJEMY
- stabilność zatrudnienia
- pakiet przywilejów pracowniczych
- pracę w dynamicznym zespole
- możliwość rozwoju zawodowego
Prosimy o przesyłanie CV na adres e-mail : marcin.latkowski@unitral.pl
Magazynier
Magazynier to osoba zajmująca się przyjmowaniem towarów do magazynu, ich składowaniem z zachowaniem określonego systemu identyfikacji oraz wydawaniem i kompletowaniem towaru. Podczas przyjmowania towaru wykonuje odbiór jakościowy i ilościowy, następnie dba o właściwe dla danych produktów warunki do przechowywania. Magazynier decyduje o rozmieszczeniu towaru w pomieszczeniach magazynowych zachowując ciąg chłodniczy towarów, które wymagają chłodzenia lub mrożenia. Towar zabezpieczany jest przed uszkodzeniem czy zepsuciem. Wykonując swoje obowiązki posługuje się odpowiednią wiedzą w zakresie przechowywania towaru, Nieustannie monitoruje zapasy magazynowe z uwzględnieniem jego asortymentu oraz monitoruje terminy przydatności do spożycia. Wykorzystuje techniką Fi-Fo. Magazynier posiada wszelkie informacje na temat posiadanego towaru. W magazynach kompletuje towary na podstawie złożonych przez siebie zamówień. Podczas składania zamówień ważna jest komunikatywność, wysoka kultura osobista oraz zrównoważenie. Dotyczy to również kontaktów z przedstawicielami handlowymi, kierowcami oraz dostawcami.
Do głównych obowiązków należą:
- organizowanie pracy swojej zgodnie z przepisami bhp, sanitarnymi oraz zgodnie z zasadami ergonomii pracy
- planowanie i sterowanie zapasami magazynowymi zgodnymi z planowanym menu tygodniowym przy współpracy z Szefem Kuchni i Managerem Gastronomii
- wprowadzanie usprawnień i ulepszeń w systemie magazynowania
- przyjmowanie, składowanie towaru oraz prowadzenie ewidencji dokumentów zgodnie z ustalonym systemem obrotu dokumentów
- odbiór jakościowy i ilościowy przyjmowanego towaru
- przechowywanie i składowanie towaru
- kompletowanie towaru oraz monitoring wydawanego towaru osobom prowadzącym dalszą obróbkę towaru
- przyjmowanie i obsługa reklamacji
- zgłaszanie na bieżąco uchybień w działaniu urządzeń magazynowych
- gospodarowanie odpadami i opakowaniami zachowując odpowiednią segregację odpadów
- współpraca z dostawcami i klientami, współpracownikami, przełożonymi
- ciągłe monitorowanie zapasów magazynowych, prowadzenie kontroli jakości i ilości towaru
- dbanie o powierzony towar, sprzęt, jednocześnie dbając o czystość zgodnie z HACCP
Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie (kierunkowe spożywcze, handlowe lub gastronomiczne będzie dodatkowym atutem)
- zaangażowanie w pełnieniu obowiązków
- wysoka kultura osobista
- praca pod presją czasu
- wystarczająca tężyzna fizyczna
- ukierunkowanie na dbałość o jakość przechowywanych produktów spożywczych
- minimalne doświadczenie w pracy w gastronomii będzie dodatkowym atutem
- ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
- gotowość do pracy zmianowej i weekendowej
- dobra organizacja pracy własnej
Oferujemy:
- stałe zatrudnienie na umowę o pracę w stabilnej firmie należącej go grupy hoteli **** (umowa o pracę stałą po okresie próbnym 3 miesiące)
- dobre wynagrodzenie
- premie zgodne regulaminem premii
- posiłki pracownicze na specjalnych warunkach
- pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach
- pracę w młodym, dynamicznym zespole
- samorealizację na powierzonym stanowisku pracy
Prosimy o przesyłanie CV na adres e-mail : marcin.latkowski@unitral.pl