Unitral , Mielno

PRACA W HOTELU UNITRAL

Poznaj oferty pracy w Grupie Hotele Nadmorskie

                  

Recepcjonista-/ka

Zakres obowiązków :
- obsługa gości, rozliczanie gości,
- obsługa systemu hotelowego,
- sprzedaż usług hotelowych,
- dokonywanie, sprawdzanie i potwierdzanie rezerwacji,
- zarządzanie korespondencją.

Wymagania :
- znajomość języka niemieckiego- poziom komunikatywny
- umiejętność pracy w zespole,
- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- dyspozycyjność i rzetelność,
- samodzielność i dobra organizacja czasu pracy,
- zaangażowanie w pracy.

Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie/ premie
- pracę całoroczną,
- pracę w systemie zmianowym,
- pracę w młodym, zaangażowanym, profesjonalnym i dynamicznym zespole,
- możliwość rozwoju zawodowego i uczestniczenia w programach szkoleniowych,

Benefity pracownicze: korzystanie ze strefy SPA/basenu rekreacyjnego, zniżki pracownicze na zabiegi Wellness i rehabilitacyjne, restaurację i kawiarnię hotelową.

Zapraszamy do naszego zespołu !!!

Prosimy o przesyłanie CV na adres e- mail: kierownik.recepcja@unitral.pl

Kelner-/ka

OCZEKIWANIA:
- zdolność szybkiego nawiązywania kontaktu z gościem
pozytywne usposobienie
- gościnność i uśmiech
- wysoka kultura osobista
- dokładność i dobra organizacja pracy
- odpowiedzialność
- odporność na stres i umiejętność pracy pod presją czasu
- dyspozycyjność
- sprawność fizyczna i dobry stan zdrowia
- umiejętność pracy w zespole
- znajomość języka niemieckiego
- dbałość o czystość i higienę

OFERUJEMY
- stabilność zatrudnienia
- pakiet przywilejów pracowniczych
- pracę w dynamicznym zespole
- możliwość rozwoju zawodowego

 

Prosimy o przesyłanie CV na adres e-mail : marcin.latkowski@unitral.pl 

Magazynier

Magazynier to osoba zajmująca się przyjmowaniem towarów do magazynu, ich składowaniem z zachowaniem określonego systemu identyfikacji oraz wydawaniem i kompletowaniem towaru. Podczas przyjmowania towaru wykonuje odbiór jakościowy i ilościowy, następnie dba o właściwe dla danych produktów warunki do przechowywania. Magazynier decyduje o rozmieszczeniu towaru w pomieszczeniach magazynowych zachowując ciąg chłodniczy towarów, które wymagają chłodzenia lub mrożenia. Towar zabezpieczany jest przed uszkodzeniem czy zepsuciem. Wykonując swoje obowiązki posługuje się odpowiednią wiedzą w zakresie przechowywania towaru, Nieustannie monitoruje zapasy magazynowe z uwzględnieniem jego asortymentu oraz monitoruje terminy przydatności do spożycia. Wykorzystuje techniką Fi-Fo. Magazynier posiada wszelkie informacje na temat posiadanego towaru. W magazynach kompletuje towary na podstawie złożonych przez siebie zamówień. Podczas składania zamówień ważna jest komunikatywność, wysoka kultura osobista oraz zrównoważenie. Dotyczy to również kontaktów z przedstawicielami handlowymi, kierowcami oraz dostawcami.

Do głównych obowiązków należą:


- organizowanie pracy swojej zgodnie z przepisami bhp, sanitarnymi oraz zgodnie z zasadami ergonomii pracy
- planowanie i sterowanie zapasami magazynowymi zgodnymi z planowanym menu tygodniowym przy współpracy z Szefem Kuchni i Managerem Gastronomii
- wprowadzanie usprawnień i ulepszeń w systemie magazynowania
- przyjmowanie, składowanie towaru oraz prowadzenie ewidencji dokumentów zgodnie z ustalonym systemem obrotu dokumentów
- odbiór jakościowy i ilościowy przyjmowanego towaru
- przechowywanie i składowanie towaru
- kompletowanie towaru oraz monitoring wydawanego towaru osobom prowadzącym dalszą obróbkę towaru
- przyjmowanie i obsługa reklamacji
- zgłaszanie na bieżąco uchybień w działaniu urządzeń magazynowych
- gospodarowanie odpadami i opakowaniami zachowując odpowiednią segregację odpadów
- współpraca z dostawcami i klientami, współpracownikami, przełożonymi
- ciągłe monitorowanie zapasów magazynowych, prowadzenie kontroli jakości i ilości towaru
- dbanie o powierzony towar, sprzęt, jednocześnie dbając o czystość zgodnie z HACCP

Wymagania:
- wykształcenie minimum średnie (kierunkowe spożywcze, handlowe lub gastronomiczne będzie dodatkowym atutem)
- zaangażowanie w pełnieniu obowiązków
- wysoka kultura osobista
- praca pod presją czasu
- wystarczająca tężyzna fizyczna
- ukierunkowanie na dbałość o jakość przechowywanych produktów spożywczych
- minimalne doświadczenie w pracy w gastronomii będzie dodatkowym atutem
- ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna

- gotowość do pracy zmianowej i weekendowej

- dobra organizacja pracy własnej

Oferujemy:
- stałe zatrudnienie na umowę o pracę w stabilnej firmie należącej go grupy hoteli **** (umowa o pracę stałą po okresie próbnym 3 miesiące)

- dobre wynagrodzenie

- premie zgodne regulaminem premii

- posiłki pracownicze na specjalnych warunkach

- pakiety ubezpieczeń na życie dla pracownika i członków rodziny na preferencyjnych warunkach

- pracę w młodym, dynamicznym zespole
- samorealizację na powierzonym stanowisku pracy

Prosimy o przesyłanie CV na adres e-mail : marcin.latkowski@unitral.pl 

28 OCT 20
29 OCT 20
CHECK THE AVAILABILITY
Check offers

BOOK THE OFFER Online

Best Rate Guarantee only here
28 OCT 20
29 OCT 20
newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close