Łosoś na grzankach z sosem chrzanowym.
Śledź w koperku, śledź po sułtańsku, śledź w oleju serwowane z pieczywem.
Płatki parmezanu, listki rukoli, czosnkowa grzanka.
Parmezan, ser pleśniowy, camambert, gorgonzola.
Mix sałat, ogórek, pomidor koktajlowy, cebula czerwona, papryka, prażone orzechy nerkowca, ziarna granatu, sos limonkowo-imbirowy z syropem klonowym.
Sałata rzymska, pomidorki cherry, rukola, jajko, parmezan, grillowana pierś z kurczaka, grzanki.
Makaron, oliwa bazyliowa, creme fresh.
Mięso wołowe, bułka z sezamem wypiekana w hotelowej piekarni, sosy, ogórek konserwowy, pomidor, grillowany boczniak, ruccola, chrupiący bekon, keczup, frytki typu steak house, sałatka coleslav.
Mięso wołowe, bułka z sezamem wypiekana w hotelowej piekarni, majonezowy sos koktajlowy, sałata masłowa, ogórek konserwowy, pomidor, frytki typu steak house, sałatka coleslav.
Mięso wołowe zapiekane z serem cheddar, bułka z sezamem wypiekana w hotelowej piekarni, majonezowy sos koktajlowy, sałata lodowa, ogórek konserwowy, pomidor, frytki typu steak house, sałatka coleslav.
Filet z kurczaka lub krewetki tygrysie, oliwa, makaron, płatki czosnku, papryczka chili, natka pietruszki.
Na tagliatele z grillowanej cukinii, oliwa porowa, mini ziemniaki.
Pod chrupiącą pierzynką, kiszona zasmażana kapusta, koperkowe puree ziemniaczane.
Puree ziemniaczane, mizeria.
Żurawinowe buraki z porto, smażone gnocchi maślane.
Frytki, ketchup, surówka z marchwi i jabłka.
Polecany przez grupę Hotele Nadmorskie.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.