W podanej cenie zawarte są:
- zameldowanie w pokoju od godz. 11:00 dnia 01.10.2025
- sala konferencyjna z rzutnikiem i mikrofonami przez cały dzień
- przerwa kawowa ciągła przez cały czas trwania konferencji
- obiad w restauracji bufetowej
- Uroczysta kolacja z bankietem, open barem i DJ (propozycja dań poniżej*) w godz. 20:00 – 2:00
- 02.10. – śniadanie w restauracji bufetowej
- przestrzeń do networkingu przez cały dzień
- przerwa kawowa ciągła przez cały czas trwania konferencji
- obiad w restauracji bufetowej
- wymeldowanie mniej więcej po godzinie 16-tej (do późniejszego uściślenia)
*Propozycja dań podczas kolacji z bankietem:
Przekąska ciepła: kremowe szyjki rakowe w białym winie / vol au vent / szalotka / natka pietruszki
Zupa: bulion wołowy / lane kluski półfrancuskie / szczypior / oliwa
Danie gorące: polik wołowy z pistacjami / puree selerowe / wiśnia marynowana / fond z gorczycą
Deser: brownie czekoladowe / powidła śliwkowe / lody waniliowe
Bufet przekąsek zimnych „finger food”
• Rostbef wołowy z musztardą Dijon, rukola, parmezan, oliwa
• Pasztet z kaczki na grzance maślanej i marmoladą z czerwonej cebuli
• Terrina drobiowa z suszonymi pomidorami
• Roladka z szynki dojrzewającej z musem truflowym i rukolą
• Śledź w trzech smakach
• Terrina śledziowa z ogórkiem kiszonym na pumperniklu
• Carpaccio z buraka z musem chrzanowym, pestkami dyni, roszponką i vinaigrette balsamiko
• Sałatka cezar
• Sałatka makaronowa z suszonym pomidorem, szpinakiem i serem greckim
• Mieszane sałaty z półgęskiem, warzywami oraz vinaigrette malinowym
Bufet słodki
• Crème brulee
• Kawowa panna cotta
• Kruche babeczki z musem owocowym
• Ciasta domowego wypieku
Bufet przekąsek gorących
• Zupa tajska z kurczakiem i krewetkami lub barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym
• Beauf stroganoff / pampuchy
• Pierożki gyoza z sosem słodko-ostrym
• Chicken burger
Napoje zimne: woda mineralna gazowana i niegazowana / napoje owocowe
Bufet kawowy: kawa z dodatkami / wybór herbat